Temat: Piłka nożna
S?yszeli?cie o tym, ?e Boruc ma przej?? do FC Barcelony za 10 mln funtów?
A Dutka pono? RealMadryt chce wykupi?
w ostatnich latach Polska ma jednych z najlepszych bramkarzy na ?wiecie
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
S?yszeli?cie o tym, ?e Boruc ma przej?? do FC Barcelony za 10 mln funtów?
A Dutka pono? RealMadryt chce wykupi?
w ostatnich latach Polska ma jednych z najlepszych bramkarzy na ?wiecie
dutka to slyszalem ale Boruc pierwsze slysze...to chyba jakies plotki
jak obstawiacie jutrzejszy mecz eliminacji ME Polska:Portugalia ?!?
Po pierwszym meczu ja jestem raczej optymistycznie nastawiony ![]()
w dupe bedzie max remis
2:2 wynik dobry co prawda przewage Portugalii by?o wida? szczeg?lnie w drugiej po?owie, ale my mamy Krzyn?wka ![]()
czasami mi sie wydaje, ?e C. Ronaldo ma wi?cej szcz??cia ni? skila
Oby?my rozjebali Finlandie to ju? mamy ME 2008
no ladnie ladnie kozak wynik
1:0 0:0
dix masz ?eba do wynik?w
zastanawia mnie kurwa jedna rzecz, czemu statystycznie cz??ciej w meczach zda?aj? si? s?upki i poprzeczki ni? bramki przecie? bramka jest taka du?a a s?upek taki cie?ki
fajnie by bylo gdyby zmienili zasady tak ?e gole zdobywa si? po trafiniu w s?upek, a nie bramke bylo by wtedy wiecej goli ![]()
ta slupek 1 pkt poprzeczka 2 pkty hahaha trafienie w bramkarza 3 pkty a jak pilka wpadnie do siatki to -1 pkt ;p
trafienie w sedziego i pi?ka w bramce win meczu. gol czy nie ? ![]()
dzi? mo?e by? historyczny moment polskiej pi?ki no?nej
wystarczy wygra? z os?abion? dru?yn? Belg?w i zapewnimy sobie pierwszy w dziejach udzia? w ME
jak nam to si? uda to chyba si? pop?acze
Ok Zelg to dawaj pogadamy sobie o pilce komu kibicujesz ?:D ja ogolnie jestem za Barcelonom bylem kiedysna ich stadionie robi wrazeniee :DXD jak odloze ttroche funduszu to przejade sie na meczyk
ja nie kibicuje ?adnej konkretnej dru?ynie przewa?nie jestem za t? w kt?rej gra jaki? Polak np. w tegorocznej LM trzymam kciuki za Celtik chyba wszyscy pami?taj? fina? LM z 2005 roku w kt?rym Dudek by? bohaterem meczu ![]()
no DUdek dal rade wtedy slyszalem ze ma propozycje z Ligi angielskiej a dokladniej z M. City wsumie dlaczego nie 4 druzyna w tym sezonie moglby tam zagrac
:D ma swoje lata ale wedlug mnie stac go jeszcze na dobre bronienie ![]()
to jaki wynik obstawiacie dzisiejszego meczu Polska vs Czechy?
Ponoc Beenhakker nie bedzie sie ju? jeba? z drugim sk?adem i wystawi najlepszych pr?cz Smolarka
Obstawiam 1:2 ?e dostaniemy
2:1 dla nas ;] ![]()
kto wygra Celtik vs Barcelona?
zwa?aj?c na dobrego bramkarza celtiku wygraj? 2:0 ![]()
ja ide wlasnie sie szykowac na meczyk
wydaje mi sie ze barcelona ma wieksze szanse ze wzgledu na wartosciowych pilkarzy ale zwazywszy na boruca w bramce
moze byc 1:0 dla celticu
bo wybroni wszystko a jego kumple cos moze ustrzela ~~
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No chyba co drugi Polak albo wi?cej bedzie siedzia? przed TV
Ten mecz bedzie niczym trzecia woja ?wiatowa ![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ;(((((((((((((( podolski ;(( jak mogles...
BBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boruc swoja droga ale mysle ze bohaterem spotkania byl sedzia czyt. lysy chuj ktory nam zrobil karnego z kapelusza. Zegnaj euro 2008
dobrze ze na 2012 gramy bez eliminacji ;p
ale kto wie czy dozyjemy.
ale nie martwmy sie mistrzowie ?wiata W?ochy maj? tez tylko 1 punkt i jeszcze gorszy bilans bramek
wi?c i Polakom mo?na wybaczy?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 68 zapytań