Temat: Polska Liga
kto w tym roku bedzie mial mistrza ? Belchatow czy Lublin ?
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kto w tym roku bedzie mial mistrza ? Belchatow czy Lublin ?
chciales napisac Lubin oczywiscie
kurna ja to malo sie interesuje polska liga, ale wiem ?e najlepsza jest legia (L)
AG ! szkoda ze moja Areczke degraduja
trza bylo meczow nie sprzedawac poza tym przynajmniej lipy nie bedzie wam robic ostnio i tak wszyskie mecze wysoko w dupe
Zelg Legie najlepsza ale nie ma szans na obrone tytulu moze jak by wczesniej Zielu zostal trenerem , i male szanse na 2gie miesjce a co za tym idzue UEFA , zostaje jedynie bronic 3ciego miejsca (intertoto) a jedynie Lech moze nam zagrozic realnie wiec jak w tym tygodniu poznan padnie to bedzie 3cie miejsce . a w intertoto najpierw bedzie jakis cienki squad a potem blackburn - 10 w angielskiej lidze jak sie ich uda wydymac to Legia przechodzi do 2giej rundy uefa
ale imo niestety BOT bedzie mial mistrza bo Zaglebie dostanie wpierdol od Legi w ostatniej kolejce ;]
jojo. przypuszaczam ze jak zawsze polskie zespo?y dostan? w dupke kiedy? tam w UEFA wis?a zasz?a do?? daleko ale odpad?a z Lazio... a przypuszczam, ze BOT teraz nic nie osiagnie. - Media zrobi? z tego niez?e widowisko... beda konkursy typu: KTO WYGRA MECZ BOT CZY REAL (ofc. tak jak by?o kiedy? z wis?? w el. LM) , a Real przyjecha? zrobi? swoje 3-0 w?o?y? i pojecha?.
@Dix
Co do Arki: Pan Krauze powiedzia? ze za 3 lata chce walczy? o LM z ARKA - trosze w to nie wierze:P bo tak to dziwnie brzmi
LM i ARKA
hehe, ale w to co powiedzia?, ze powalczy o mistrza Polski to jeszcze uwierze. Co do Legii i Lecha to sie nie wypowiadam.
3;1 dla Legi , u nich strzeli rejs bo ostatnio ladnie gra . Legia tez wysloko byla kiedys do cwiercfinalow doszla chyba sezon 96/97 ale nie jestem pewien a sprawdzac mi sie nie chce
i chuj lublin ma mistrza ;/
i co teraz? czemu nikt nie pisze o naszym sporcie ? az taki jest popularny czy tak s?abo przyciaga uwage ?:D
Ogolnie tez nie jestem zwolennikiem polskiej ligi bo jedeynie co sie dowiaduje to kto ile zajebal kasy itp. sama kroupcja
a tak btw czekam na jakies odpowiedzi :F
chetnie bym pogadal ale jak ju? pisalem na temat polskiej ligi nie mam du?o do powiedzenia
no to moze Hiszpanska Angielska tylko nie Wloska nie lubie makaroniarzy :F
ja tylko Pl lige ogladam !
mam tak samo jak Dixtra-AZM-
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.010 sekund, wykonano 66 zapytań